Alles is mogelijk met maar 1 oog!

Ik heb zoveel plannen voor de toekomst…

Mijn naam is Imanda Moor en ik ben 39 jaar.
Ik ben geboren met staar en een cyste in mijn li-oog. Als baby ben ik vaak geopereerd en is de cyste verwijderd. Na de operaties was het zicht beperkt, ik zag alles wazig met dit oog. Helaas kwam die cyste 2 jaar geleden weer terug en deze was zo groot dat mijn hele oog verwijderd moest worden. Toen ben ik op zoek gegaan naar informatie, foto’s en een forum met verhalen van lotgenoten, daar was niet zoveel over te vinden op internet. Vandaar dat ik graag op deze manier aan de nieuwe site van Oog in Oog meewerk.
Sinds ik een goede, passende oogprothese heb dankzij Frederique Bak kan ik de wereld weer aan…..ik heb zoveel plannen voor de toekomst; een eigen webshop beginnen, nog meer fotograferen, en nog beter gitaar leren spelen (mijn nieuwe hobby)!
Volgens mij is alles mogelijk met maar 1 oog!!