• Online Oogcontactbijeenkomst voor blinde en slechtziende mensen met een oogprothese op 20 februari 2024

Deze online Oogcontactbijeenkomst organiseren wij voor alle mensen die blind of slechtziend zijn met een oogprothese. De bijeenkomst is op dinsdag 20 februari van 20.00-21.30 uur. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen en we willen ook graag weten of er specifieke problemen zijn waarbij de vereniging kan ondersteunen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot en met 19 februari via deze link

  • Online Oogcontactbijeenkomst voor mensen die zien met een oog maar geen prothese hebben op 14 maart 2024

Speciaal voor alle leden van Vereniging OOG in OOG die blind of slechtziend zijn aan één oog maar geen oogprothese dragen organiseren wij op donderdag 14 maart 2024 van 20.15 tot 21.30 uur een Online Oogcontactbijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst maken we eerst kort kennis met elkaar en daarna is er de mogelijkheid ervaringen te delen en vragen te stellen. Vereniging OOG in OOG hoort ook graag van de aanwezigen wat wij voor deze groep mensen kunnen betekenen en hoe we mensen die zien met één oog maar geen oogprothese hebben het beste kunnen vertegenwoordigen.

Graag nodigen wij je uit om met elkaar in gesprek te gaan in ontspannen sfeer. Geef je op voor 12 maart! Op 13 maart ontvang je de zoomlink en een handige handleiding.