Informatie verstrekken en verbinden

Via diverse activiteiten en de informatiepagina’s op deze website, verstrekken we informatie over een orbitaprothese, anoftalmie of microftalmie, de oogverwijderingsoperatie, de oogprothese en het zien met één oog.

Onze leden ontvangen het Magazine Oog in Oog en een digitale nieuwsbrief ‘Online Nieuws’. Daarnaast delen we informatieve berichten via de sociale media, zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. Ook kunnen mensen met hun vragen terecht bij de contacttelefoon en via de e-mail.

Digitale nieuwsbrief

Naast het magazine verschijnt tussentijds een digitale nieuwsbrief Online Nieuws. Deze nieuwsbrief wordt 10 keer per jaar aan de leden verzonden. In een aangepaste vorm versturen wij de nieuwsbrief maximaal acht keer per jaar aan geïnteresseerden.

Enkele voorbeelden van Online Nieuws kun je bekijken via onderstaande linken.

Wil je de digitale nieuwsbrief ook ontvangen, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt maximaal 8 keer per jaar onze Online Nieuwsbrief.

Nieuws

Een verdiend schouderklopje

Schade door vuurwerk

Kun je wel lezen als je maar één oog hebt?

Interview: “Niets weerhoudt visueel beperkten ervan om carrière te maken binnen de rechterlijke macht”

Interview met Dianne de Bruin in Eva magazine

Magazine Oog in Oog

Nieuwsmagazines

Nieuwsmagazines

Het informatieve verenigingsblad Oog in Oog verschijnt driemaal per jaar en wordt toegezonden aan de leden. Dit magazine verschijnt voor slechtziende en blinde mensen ook in braille en op daisy/cd. Ook is het mogelijk het magazine digitaal als een pdf-bestand te ontvangen.

In elk magazine is een grote variatie aan artikelen te lezen, zoals ervaringsverhalen van lotgenoten, nieuws van ocularisten en orbitaspecialisten, tips, oproepen, leuke anekdotes, gesignaleerde artikelen uit de media en nog heel veel meer.

Oog in Oog is er voor, maar ook door mensen met een oogprothese. Heb je iets meegemaakt, of iets gelezen in de media dat interessant kan zijn voor andere mensen laat het dan de redactie weten, zodat we het met onze leden kunnen delen.

Nieuwsbrief