Online Landelijke Lotgenoten Contactdag

 

De afgelopen maanden hebben we meerdere online oogcontactbijeenkomsten georganiseerd. De online bijeenkomsten zijn inmiddels een vast onderdeel van het lotgenotencontact geworden. Onze leden zijn erg enthousiast over de wijze waarop zij contact met elkaar kunnen blijven houden.

We nodigen je van harte uit voor de Online Landelijke Lotgenoten Contactdag. Deze activiteit zal plaatsvinden via Zoom op zaterdag 24 april. Om 10.15 uur is de online inloop waarna we om 10.30 uur beginnen, we sluiten om 12.00u met elkaar af.

We zijn verheugd dat ocularist Frédérique Bak – tevens lid van onze Adviesraad – aansluit zodat zij haar kennis kan delen met ons. Zij gaat dan in op veelgestelde vragen van de deelnemers over, eventuele problemen met, hun oogprotheses.

Bij het aanmelden kun je vooraf je vragen voor Frédérique indienen. Op deze manier kan Frédérique zich alvast verdiepen in jouw persoonlijke vraag. Nadat alle vragen gesteld zijn, zwaait Frédérique ons uit en is er gelegenheid om kennis te maken, bij te praten en ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen.

Programma:

10.15 uur – inloop

10.30 uur – Welkomstwoord

10.35 uur – Frédérique Bak

11.15 uur – korte pauze

11.20 uur – kennismaken en ervaringen delen

12.00 uur – afsluiting

Na aanmelden ontvang je automatisch een bevestiging. Twee dagen voorafgaand aan de Contactdag ontvang je de laatste informatie, de Zoom-link met wachtwoord en een handige handleiding.

Je kunt hieronder via onderstaand formulier aanmelden: