Op donderdag 13 juni was de feestelijke opening van de tentoonstelling Oog in Oog bij het muZIEum in Nijmegen. Deze expositie bestaat uit de portretserie gemaakt door oncologisch oogarts en fotograaf Marina Marinkovic. Tot en met zaterdag 2 november 2024 is de tentoonstelling open voor publiek.

Deze foto’s zijn gemaakt om het zelfvertrouwen en eigenwaarde van de patiëntengroep te vergroten. Het is belangrijk om in gesprek te komen over de mogelijkheden als je een oogprothese hebt of krijgt. In samenwerking met Vereniging OOG in OOG en muZIEum is deze portretreeks werkelijkheid geworden.

Wil je de expositie bezoeken? Speciaal voor leden van onze vereniging is er een kortingscode. Je krijgt 15% korting per persoon. De reguliere toegangsprijzen zijn van 8-13 jaar €14,75 en vanaf 13 jaar €19,75.  Als je gebruik wilt maken van de ledenkorting stuur dan even een mail aan info@ver-ooginoog.nl 

Op zaterdag 24 augustus kunnen de leden van OOG in OOG samen een bezoek aan de tentoonstelling brengen. Meer informatie over dit uitje volgt binnenkort.

Foto: Menne van der Zwaag