Vereniging OOG in OOG krijgt steun van een vaste groep vrijwilligers. Zij helpen de vereniging onder andere bij voorlichtingsdagen op beurzen, zijn mede organisator van evenementen of helpen met ons met het magazine.

Michaela Huinink – Familiedag

Michaela“Ik ben Michaela Huinink, moeder van Sanne en Milan. Sanne is geboren in november 2009 met links een oogje daarin zit ook de Iriscoloboom, ook wel doorgelopen pupil genoemd en rechts is geen oogje aanwezig. Sanne ziet 10%. Toen Sanne in 2009 geboren werd met maar één oogje had ik behoefte contact met mensen die ook met één oog keken. Vrij snel vond ik toen MMOP, nu de Vereniging OOG in OOG. De eerste contactdag, die wij bijwoonden was een verademing. We hadden toen al contact met Maaike en haar gezin na de uitzending van Hart van Nederland. Toen zij zich ook aanmeldde hebben we ons samen ingezet voor de kinderen binnen de vereniging. Iets wat mij heel veel voldoening geeft. Ik kijk ieder jaar uit naar Familiedag, die ik samen met Maaike Oosterhof organiseer. Ik vind het belangrijk om samen met andere ouders ervaringen uit te wisselen, elkaar te steunen en de kinderen laten “zien” dat ze niet alleen zijn. Naast gezin en werk vind ik het heerlijk om te puzzelen en te lezen. Voordat de kinderen er waren las ik alles wat los en vast zat. Nu ben ik wat selectiever en kan ik ook gewoon lekker thuis zijn met mijn gezin.”

Vincent Prange – redacteur magazine Oog in Oog

Vincent-Prange“Als vriend van Tonnie Landman vind ik het erg leuk de vereniging te helpen met communicatieadviezen en de redactie van het Magazine Oog in Oog. Sluit prima aan bij mijn vroegere werkzaamheden als journalist en reclameadviseur.”

 

 

 

Hanneke van de Velden – werkgroep Oogmelanoom

Hanneke-van-de-Velden