Huiskamerbijeenkomst in Heerde

Alida organiseert bij haar thuis een bijeenkomst voor mensen die zien met één oog en hun partners. Opgeven voor 6 september bij alidajan@solcon.nl

Online Oogcontactbijeenkomst

Op 11 december organiseren we een Online Oogcontactbijeenkomst voor alle (nieuwe) leden. De bijeenkomst wordt gehouden van 20.15 uur tot 21.30 uur. De inloop voor deze bijeenkomst is om 20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst kunnen we onze ervaringen met onze oogprothese en het zien met één oog uitwisselen en is het een mooi moment om kennis te maken met nieuwe leden. Als je deelneemt aan de bijeenkomst ontvang je vooraf een handige handleiding.

Online oogcontactbijeenkomst Retinoblastoom

Op 28 november organiseren we een Online Oogcontactbijeenkomst voor alle (nieuwe) leden over Retinoblastoom. De bijeenkomst wordt gehouden van 20.15 uur tot 21.30 uur. De inloop voor deze bijeenkomst is om 20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst kunnen we onze ervaringen met retinoblastoom delen en is het een mooi moment om kennis te maken met nieuwe leden. Als je deelneemt aan de bijeenkomst ontvang je vooraf een handige handleiding.

Oogcongres

Het jaarlijks oogcongres vindt plaats in Utrecht. Iedereen kan zich hier laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de oogzorg. Het congres is een samenwerking tussen het Oogfonds, de Oogvereniging, de MaculaVereniging, de Hoornvlies Patiënten Vereniging en Vereniging OOG in OOG. Deelnemers dienen zich van tevoren in te schrijven. Meer informatie kun je lezen via www.oogcongres.nl

Online Oogcontactbijeenkomst oogmelanoom

Op 24 oktober organiseren we een Online Oogcontactbijeenkomst voor alle (nieuwe) leden over oogmelanoom. De bijeenkomst wordt gehouden van 20.15 uur tot 21.30 uur. De inloop voor deze bijeenkomst is om 20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst kunnen we onze ervaringen met onze oogprothese, oogmelanoom en het zien met één oog uitwisselen en is het een mooi moment om kennis te maken met nieuwe leden. Als je deelneemt aan de bijeenkomst ontvang je vooraf een handige handleiding.

Familiedag

Jaarlijks organiseren wij  een Familiedag. Deze dag is speciaal georganiseerd voor onze OOG in OOG-kinderen die een oogprothese dragen of zien met één oog. Ouders, broertjes/zusjes en natuurlijk opa’s en oma’s, zijn van harte welkom op deze fijne dag voor jong en oud! Zo kunnen ouders en begeleiders  elkaar spelenderwijs leren kennen, ervaringen uitwisselen en inzicht verkrijgen in elkaars situatie. De kinderen? Die maken hier hun vriendjes en vriendinnetjes in een veilige en ontspannen omgeving.

Herfstwandeling

Een fysieke wandeling op 23 september waarbij lotgenotencontact voorop staat.  De locatie voor de wandeling wordt nog bekend gemaakt.

Online Oogcontactbijeenkomst

Op 30 augustus organiseren we een Online Oogcontactbijeenkomst voor alle (nieuwe) leden. De bijeenkomst wordt gehouden van 20.15 uur tot 21.30 uur. De inloop voor deze bijeenkomst is om 20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst kunnen we onze ervaringen met onze oogprothese en het zien met één oog uitwisselen en is het een mooi moment om kennis te maken met nieuwe leden. Als je deelneemt aan de bijeenkomst ontvang je vooraf een handige handleiding.

Online Oogcontactbijeenkomst ooginfarct

Op 27 juni organiseren we een Online Oogcontactbijeenkomst voor alle (nieuwe) leden over een ooginfarct. De bijeenkomst wordt gehouden van 20.15 uur tot 21.30 uur. De inloop voor deze bijeenkomst is om 20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst kunnen we onze ervaringen met onze oogprothese, het ooginfarct en het zien met één oog uitwisselen en is het een mooi moment om kennis te maken met nieuwe leden. Als je deelneemt aan de bijeenkomst ontvang je vooraf een handige handleiding.

Fietstocht

Op 10 juni stappen we met elkaar op de fiets! Lotgenotencontact staat deze dag centraal. We gaan met elkaar fietsen over de Loonse en Drunense duinen.