Vereniging OOG in OOG organiseert jaarlijks diverse activiteiten op het gebied van lotgenotencontact of voorlichting.

Het OOG in OOG programma voor het jaar 2017 ziet er als volgt uit:

Februari 2017 – Vrijwilligersdag

Jaarlijks organiseert Vereniging OOG in OOG een leuke dag om de vrijwilligers die het voorgaande jaar zich hebben ingezet te bedanken.

2 t/m 5 februari 2017 – Gezondheidsbeurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig op de Nationale gezondheidsbeurs. Deze beurs is van 2 t/m 5 februari 2017 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

24 en 25 maart – ZieZo-beurs

Deze beurs is van 24 en 25 maart 2017 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De ZieZo-beurs is een evenement voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hiermee beroepsmatig te maken heeft. De bezoeker wordt naast een uitgebreide en gezellige beursvloer ook een beursprogramma aangeboden met presentaties en workshops over breed maatschappelijke onderwerpen.

Maart 2017 – Publicatie van Nieuwsmagazine

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 63.

8 april 2017 – Infodag Stichting Melanoom

Informatiestand op Infodag bij Stichting Melanoom

Onze vereniging zal op 8 april met een uitgebreide informatiestand staan op de Infodag van Stichting Melanoom. Een van de onderdelen van deze dag is onder meer een lezing dr. J. Haanen, oncologisch internist. Daarnaast is er een parallel sessie over het oogmelanoom:
– behandeling van levermetastasen & trials in het LUMC en AvL (dr. H.W. Kapiteijn, internist-oncoloog LUMC)
– behandeling met leverperfusie (interventie-radioloog LUMC)
– behandeling met protonen en het nieuwe protonencentrum (dr. Marinkovic, oogarts LUMC)

15 april 2017 Lotgenoten Contactdag en Algemene Ledenvergadering

De eerste Landelijke Lotgenoten Contactdag van 2017 wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht. Na de ontvangst wordt eerst de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Meer informatie en het volledige programma kun je bekijken via deze link.

27 mei 2017 – Voorjaarsactiviteit

Voor onze leden organiseren wij in mei 2017 een ontspannende activiteit. We gaan wandelen in Natuurreservaat De Bruut, onder leiding van Dianne de Bruin

Juni 2017 – Publicatie van het Jaarverslag

Vereniging OOG in OOG 2016

Augustus 2017 – Publicatie van Nieuwsmagazine

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 64.

19 t/m 23 september 2017 – 50PlusBeurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig in de ‘Oogstraat’ tijdens 50PlusBeurs. Deze beurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht.

7 oktober 2017 – Familiedag

Op zaterdag 7 oktober vindt de Familiedag plaats in Wereldkeuken Lizz in Dordrecht. Deze dag is speciaal georganiseerd voor onze OOG in OOG-kinderen die een oogprothese dragen of zien met één oog.

Ouders, broertjes/zusjes en natuurlijk opa’s en oma’s, zijn van harte welkom op deze fijne dag voor jong en oud! Zo kunnen ouders en begeleiders  elkaar spelenderwijs leren kennen, ervaringen uitwisselen en inzicht verkrijgen in elkaars situatie. De kinderen? Die maken hier hun vriendjes en vriendinnetjes in een veilige en ontspannen omgeving.

11 november 2017 Workshop contactdag

Op zaterdag 11 november organiseren wij de derde Workshop Contactdag. Deze wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht. Het programma biedt gevarieerde workshops en bij alle workshops staat zelfvertrouwen, lotgenotencontact en creativiteit centraal. De Workshop Contactdag is voor onze leden, maar ook partners zijn van harte welkom en kan ook aan workshops deelnemen. De lunch word je  door Vereniging OOG in OOG aangeboden. Om 15.30 uur sluiten we deze Contactdag met elkaar af met een hapje en een drankje.

18 november 2017 – Oogcongres

Op zaterdag 18 november zijn wij aanwezig op het Oogcongres. Het congres wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht.

December  2017 – Publicatie van Nieuwsmagazine

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 65.