[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vereniging OOG in OOG organiseert diverse activiteiten op het gebied van lotgenoten contact of voorlichting.

 

Het programma in 2018

[/vc_column_text][icon_timeline timeline_line_color=”#dd9933″][icon_timeline_sep time_sep_title=”Informatie” seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” el_class=”informatie” font_size=”20″ time_sep_color=”#ffffff”][icon_timeline_item time_title=”1 t/m 4 februari 2018 – Nationale Gezondheidsbeurs”]Vereniging OOG in OOG is aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs. Wij staan samen met de samenwerkende oogverenigingen in de OOGSTRAAT. Deze beurs is van 1 t/m 4 februari 2018 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie vind je via op deze website.[/icon_timeline_item][icon_timeline_sep time_sep_title=”Informatie” seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” el_class=”informatie” font_size=”20″ time_sep_color=”#ffffff”][icon_timeline_item time_title=”16 en 17 maart 2018 – ZieZo-beurs” el_class=”informatie”]Vereniging OOG in OOG is aanwezig op de ZieZo-beurs. Deze beurs is van 16 en 17 maart 2018 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De ZieZo-beurs is een evenement voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hiermee beroepsmatig te maken heeft. De bezoeker wordt naast een uitgebreide en gezellige beursvloer ook een beursprogramma aangeboden met presentaties en workshops over breed maatschappelijke onderwerpen. Meer informatie kun je vinden via deze link.[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”Maart 2018″ el_class=”informatie”]Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 66.[/icon_timeline_item][icon_timeline_sep time_sep_title=”Activiteit en informatie voor lotgenoten” seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” font_size=”20″ time_sep_color=”#ffffff”][icon_timeline_item icon_type=””]Ooginoogkoffie1De eerste Landelijke Lotgenoten Contactdag van 2018 wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht. Na de ontvangst wordt eerst de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Na een half uur start het programma. In de ochtend is een plenaire lezing:  over de ‘Samenwerking orbitaspecialist en ocularist’ door dr. Dyonne Hartong  en Jelmer Remmers. Na de lunch vertelt oorlogsveteraan Rahmon Zondervan zijn bijzondere lotgenotenverhaal.
In de middag kunnen de deelnemers kiezen uit een van de drie programma’s: Gespreksgroep ‘lotgenoten, partners/naasten’ onder leiding van Ilse Vooren. Jelmer Remmers vertelt over de problemen en oplossingen oogprotheses en een lezing van Pieter van der Velden over ‘De stappen in oogmelanoom ontwikkeling en de consequenties voor behandeling.’ Meer informatie over het volledige programma en hoe je je kunt aanmelden kun je lezen via deze link[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”April 2018 – Informatiestand op Infodag bij Stichting Melanoom”]Onze vereniging zal met een uitgebreide informatiestand staan op de Infodag van Stichting Melanoom. Meer informatie en het volledige programma kun je vinden op de website van Stichting Melanoom. [/icon_timeline_item][icon_timeline_sep time_sep_title=”Activiteit voor lotgenoten” seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” font_size=”20″ time_sep_color=”#ffffff”][icon_timeline_item time_title=”September 2018 – Zomeractiviteit; wandeling”]

Voor onze leden organiseren wij op 29 september 2018 een ontspannende activiteit. We gaan wandelen in de omgeving van Abcoude en langs de mooie rivier Het Gein. Meer informatie volgt medio juli 2018.

[/icon_timeline_item][icon_timeline_sep time_sep_title=”Informatie” el_class=”informatie” font_size=”20″ time_sep_color=”#ffffff”][icon_timeline_item time_title=”Juni 2018″ el_class=”informatie”]Publicatie van het Jaarverslag Vereniging OOG in OOG 2017.[/icon_timeline_item][icon_timeline_sep time_sep_title=”Informatie” seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” el_class=”informatie” font_size=”20″ time_sep_color=”#ffffff”][icon_timeline_item time_title=”Augustus 2018″ el_class=”informatie”]Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 67.[/icon_timeline_item][icon_timeline_sep time_sep_title=”Informatie” seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” el_class=”informatie” font_size=”20″ time_sep_color=”#ffffff”][icon_timeline_item time_title=”September 2018 – 50PlusBeurs” el_class=”informatie”]Vereniging OOG in OOG is aanwezig in de ‘Oogstraat’ tijdens 50PlusBeurs. Deze beurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer informatie volgt medio juni 2018.[/icon_timeline_item][icon_timeline_sep time_sep_title=”Activiteit voor lotgenoten” seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” font_size=”20″ time_sep_color=”#ffffff”][icon_timeline_item time_title=”22 september 2018 – Familiedag”]

FamiliedagvktOp 22 september 2018 organiseren wij een Familiedag.  Deze dag is speciaal georganiseerd voor onze OOG in OOG-kinderen die een oogprothese dragen of zien met één oog.

Ouders, broertjes/zusjes en natuurlijk opa’s en oma’s, zijn van harte welkom op deze fijne dag voor jong en oud! Zo kunnen ouders en begeleiders  elkaar spelenderwijs leren kennen, ervaringen uitwisselen en inzicht verkrijgen in elkaars situatie. De kinderen? Die maken hier hun vriendjes en vriendinnetjes in een veilige en ontspannen omgeving. Het volledige programma kun je lezen op via deze link. https://ver-ooginoog.nl/over-oog-in-oog/activiteiten/familiedag-2018/

[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”3 november 2018 – Workshop Contactdag”]Ooginoogkoffie1Op 3 november 2018 organiseren een Workshop Contactdag. Deze wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht.

Het programma biedt gevarieerde workshops en bij alle workshops staat zelfvertrouwen, lotgenotencontact en creativiteit centraal.

De Workshop Contactdag is voor onze leden, maar ook partners zijn van harte welkom en kan ook aan workshops deelnemen. De lunch word je  door Vereniging OOG in OOG aangeboden. Om 15.30 uur sluiten we deze Contactdag met elkaar af met een hapje en een drankje.[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”10 november 2018 – Oogcongres”]Vereniging OOG in OOG is aanwezig op het Oogcongres. Meer informatie volgt.[/icon_timeline_item][icon_timeline_sep time_sep_title=”Informatie” seperator_title_font_style=”font-weight:bold;” el_class=”informatie” font_size=”20″ time_sep_color=”#ffffff”][icon_timeline_item time_title=”December 2018″ el_class=”informatie”]Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 68.[/icon_timeline_item][/icon_timeline][/vc_column][/vc_row]