Online Oogcontactbijeenkomst ‘Oogmelanoom’

We nodigen leden uit die een oogprothese dragen als gevolg van een oogmelanoom, om aan de online Oogcontactbijeenkomst op donderdag 9 juli a.s. deel te nemen. Vanaf 19.45 uur is de online ínloop’ en om 20.00 uur starten we met de bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen Martina Rooijakkers en Bianca Oei aanwezig zijn om een presentatie te geven. 

Beiden zijn lid van de Projectgroep Oogmelanoom en betrokken bij het (M)Eye Buddy-project. Martina heeft veel affiniteit met het oogmelanoom vanwege haar jarenlange werkervaring in een oogheelkundige praktijk. Daarnaast is Martina secretaris bij de Stichting Melanoom en is zelf een huid-melanoom patiënt. Bianca Oei is Technisch Oogheelkundig-assistent en is de dochter van Martina. Zowel Martina als Bianca hebben veel kennis van het oogmelanoom en bezoeken regelmatig (internationale)congressen over het onderwerp oogmelanoom.

Aanmelden voor deze oogcontactbijeenkomst kan tot en met 1 juli a.s. Voor deze bijeenkomst is geen maximum aantal deelnemers vastgesteld.

Hoe meer deelnemers, hoe meer ervaring er uitgewisseld kan worden en hoe meer we met elkaar in contact blijven. Als je deelneemt aan een van de beeldbelbijeenkomsten ontvang je vooraf een handige handleiding.