Onze jonge vereniging heeft ook al een aantal donateurs die ons financieel ondersteunen. Als je ons ook wilt steunen dan kan dat met een eenmalige of regelmatige gift. Natuurlijk is ook steun van bedrijven zeer welkom. Het vele werk dat wij verzetten wordt al door veel vrijwilligers gedaan.

Vereniging OOG in OOG met een donatie steunen

Door jouw financiële steun kan Vereniging OOG in OOG betere voorlichting geven en lotgenotencontact mogelijk maken. Door jouw steun staan ook de ouders van kinderen die geboren worden zonder oogje of met een te klein oogje er niet alleen voor. Geef daarom Vereniging OOG in OOG met een eenmalige of periodieke overmaking een enorme steun in de rug!

Je kunt ons financieel steunen via een machtiging. Met een machtiging komt jouw geld volledig terecht waar het hoort want dan zijn er voor ons geen bankkosten aan verbonden. Je kunt ons machtigen om een door jou gewenst bedrag periodiek van jouw bankrekening af te schrijven. De machtiging kun je op elk gewenst moment wijzigen of stopzetten. Schriftelijk of telefonisch.

Natuurlijk kun je jouw bijdrage ook overmaken op banknummer NL42 INGB 0005 4496 94 t.n.v. Vereniging OOG in OOG te Amsterdam.
Vul je dan hier het formulier in om je aan te melden als donateur. Dan kunnen wij je op de hoogte houden.

Donateur worden

  • In het opmerkingenveld kun je aangeven hoe je wilt doneren. Per automatische incasso of door het liever zelf over te maken. En met welk bedrag en is dit eenmalig of per (half)jaar.
  • Als je het niet eens bent met een afschrijving dan heb je een maand de tijd om je eigen bank te vragen het bedrag terug te storten. Met één telefoontje naar (078) 613 92 42 / 0653 836 774 of e-mail naar info@ver-ooginoog.nl kun je deze machtiging stopzetten. Hartelijk dank voor je steun!

Online doneren

Je kunt ook uw bijdrage direct online – via iDeal – overmaken. Via onderstaand logo wordt je doorgelinkt naar een beveiligde pagina.

Dank je wel voor je gift.
Je helpt er onze jonge vereniging geweldig mee!