Vereniging OOG in OOG organiseert diverse activiteiten op het gebied van lotgenoten contact of voorlichting.

 

Het OOG in OOG programma voor het jaar 2019

Informatie

7 t/m 10 februari 2019 - Nationale Gezondheidsbeurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs. Wij staan samen met de samenwerkende oogverenigingen in de OOGSTRAAT. Deze beurs is van 7 t/m 10 februari 2019 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie vind je via op deze website.
Informatie

15 en 16 maart 2019 - ZieZo-beurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig op de ZieZo-beurs. Deze beurs is van 15 en 16 maart 2019 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De ZieZo-beurs is een evenement voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hiermee beroepsmatig te maken heeft. De bezoeker wordt naast een uitgebreide en gezellige beursvloer ook een beursprogramma aangeboden met presentaties en workshops over breed maatschappelijke onderwerpen. Meer informatie kun je vinden via deze link.

Maart 2019

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 69.
Activiteit en informatie voor lotgenoten

13 april 2019 - Lotgenoten Contactdag

Ooginoogkoffie1De eerste Landelijke Lotgenoten Contactdag van 2019 wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht. Na de ontvangst wordt eerst de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Na een half uur start het programma. Meer informatie over het programma kun je vinden bij Lotgenotencontact

6 april 2019 - Informatiestand op Infodag bij Stichting Melanoom

Onze vereniging zal met een uitgebreide informatiestand staan op de Infodag van Stichting Melanoom. Meer informatie en het volledige programma kun je vinden op de website van Stichting Melanoom. 

Activiteit voor lotgenoten

25 mei - Wandeling met stadsgids

Voor onze leden organiseren wij op een ontspannende activiteit. We gaan wandelen in de prachtige vestingsstad Heusden. Meer informatie kun je lezen in ons magazine.

Informatie

Juni 2019

Publicatie van het Jaarverslag Vereniging OOG in OOG 2018.
Informatie

Augustus 2019

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 70.
Informatie

17 t/m 21 September 2019 - 50PlusBeurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig in de ‘Oogstraat’ tijdens 50PlusBeurs. Deze beurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer informatie volgt medio juni 2019.
Activiteit voor lotgenoten

September 2019 - Familiedag

FamiliedagvktIn deze maand organiseren wij een Familiedag. Deze dag is speciaal georganiseerd voor onze OOG in OOG-kinderen die een oogprothese dragen of zien met één oog.

Ouders, broertjes/zusjes en natuurlijk opa’s en oma’s, zijn van harte welkom op deze fijne dag voor jong en oud! Zo kunnen ouders en begeleiders  elkaar spelenderwijs leren kennen, ervaringen uitwisselen en inzicht verkrijgen in elkaars situatie. De kinderen? Die maken hier hun vriendjes en vriendinnetjes in een veilige en ontspannen omgeving.

26 oktober 2019 - Workshop Contactdag

Ooginoogkoffie1Op 26 oktober 2019 organiseren een Workshop Contactdag. Deze wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht.

Het programma biedt gevarieerde workshops en bij alle workshops staat zelfvertrouwen, lotgenotencontact en creativiteit centraal.

De Workshop Contactdag is voor onze leden, maar ook partners zijn van harte welkom en kan ook aan workshops deelnemen. De lunch word je  door Vereniging OOG in OOG aangeboden. Om 15.30 uur sluiten we deze Contactdag met elkaar af met een hapje en een drankje.

9 november 2019 - Oogcongres

Vereniging OOG in OOG is aanwezig op het Oogcongres. Meer informatie volgt.

Informatie

December 2018

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 68.