Vereniging OOG in OOG organiseert diverse activiteiten op het gebied van lotgenoten contact of voorlichting.

 

Het programma in 2017

Activiteit voor vrijwilligers

Februari - Vrijwilligersdag

Jaarlijks organiseert Vereniging OOG in OOG een leuke dag om de vrijwilligers die het voorgaande jaar zich hebben ingezet te bedanken.
Informatie

2 t/m 5 februari 2017 - Gezondheidsbeurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig op de Nationale gezondheidsbeurs. Deze beurs is van 2 t/m 5 februari 2017 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie vind je via op deze website.

24 en 25 maart 2017 - ZieZo-beurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig op de ZieZo-beurs. Deze beurs is van 24 en 25 maart 2017 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De ZieZo-beurs is een evenement voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hiermee beroepsmatig te maken heeft. De bezoeker wordt naast een uitgebreide en gezellige beursvloer ook een beursprogramma aangeboden met presentaties en workshops over breed maatschappelijke onderwerpen. Meer informatie kun je vinden via deze link.

Maart 2017

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 63.
Activiteit en informatie voor lotgenoten

8 april Informatiestand op Infodag bij Stichting Melanoom

Onze vereniging zal op 8 april met een uitgebreide informatiestand staan op de Infodag van Stichting Melanoom. Een van de onderdelen van deze dag is onder meer een lezing dr. J. Haanen, oncologisch internist. Daarnaast is er een parallel sessie over het oogmelanoom:
– behandeling van levermetastasen & trials in het LUMC en AvL (dr. H.W. Kapiteijn, internist-oncoloog LUMC)
– behandeling met leverperfusie (interventie-radioloog LUMC)
– behandeling met protonen en het nieuwe protonencentrum (dr. Marinkovic, oogarts LUMC)
Kijk voor het volledige programma en aanmelden op de website van Stichting Melanoom. 

15 april Lotgenoten Contactdag en Algemene Ledenvergadering

Ooginoogkoffie1 De eerste Landelijke Lotgenoten Contactdag van 2017 wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht. Na de ontvangst wordt eerst de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Meer informatie en het volledige programma kun je bekijken via deze link.
Activiteit voor lotgenoten

27 mei - Voorjaarsactiviteit; wandelen in natuurreservaat De Bruuk

Voor onze leden organiseren wij in mei 2017 een ontspannende activiteit. We gaan wandelen in Natuurreservaat De Bruut, onder leiding van Dianne de Bruin.
Informatie

Juni 2017

Publicatie van het Jaarverslag Vereniging OOG in OOG 2016
Informatie

Augustus/september 2016

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 64.
Informatie

19 t/m 23 september - 50PlusBeurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig in de ‘Oogstraat’ tijdens 50PlusBeurs. Deze beurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer informatie kun je vinden via deze website.
Activiteit voor lotgenoten

7 Oktober Familiedag

Familiedagvkt Op Zaterdag 7 oktober vindt de Familiedag plaats in Wereldkeuken Lizz in Dordrecht. Deze dag is speciaal georganiseerd voor onze OOG in OOG-kinderen die een oogprothese dragen of zien met één oog.

Ouders, broertjes/zusjes en natuurlijk opa’s en oma’s, zijn van harte welkom op deze fijne dag voor jong en oud! Zo kunnen ouders en begeleiders  elkaar spelenderwijs leren kennen, ervaringen uitwisselen en inzicht verkrijgen in elkaars situatie. De kinderen? Die maken hier hun vriendjes en vriendinnetjes in een veilige en ontspannen omgeving. Het volledige programma is te vinden, samen met het aanmeldingsformulier, via deze link. 

Activiteit voor lotgenoten

11 november

Ooginoogkoffie1 Op zaterdag 11 november organiseren wij de derde Workshop Contactdag. Deze wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht.

Het programma biedt gevarieerde workshops en bij alle workshops staat zelfvertrouwen, lotgenotencontact en creativiteit centraal.

De Workshop Contactdag is voor onze leden, maar ook partners zijn van harte welkom en kan ook aan workshops deelnemen. De lunch word je  door Vereniging OOG in OOG aangeboden. Om 15.30 uur sluiten we deze Contactdag met elkaar af met een hapje en een drankje. Meer informatie vind je op bijgaande link.

18 november - Oogcongres

Op zaterdag 18 november zijn wij aanwezig op het Oogcongres. Het congres wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer informatie vind je via deze link.
Informatie

December

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 65.