Als je extra informatie wilt ontvangen over Vereniging OOG in OOG of behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek, dan kun je bellen of mailen met de bureaumedewerkers.

medewerkers_2016kl

Maaike Oosterhof – projectmedewerker en ledenadministratie

Maaike-Oosterhof “Ik ben Maaike Oosterhof. Moeder van een prachtige dochter met een aangeboren oog afwijking. Anoftalmie aan beide ogen, ze draagt protheses van glas. Ik vind het goed dat er in Nederland een vereniging is opgericht die mensen ondersteunt met een oogprothese vandaar dat ik me als vrijwilliger heb aangemeld bij Vereniging OOG in OOG.

Het is zo belangrijk voor kinderen met anoftalmie of microftalmie dat er in het eerste levensjaar met een behandeling wordt gestart. Als bureaumedewerker zet ik mij graag in om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de verschillende behandelmethoden. Zodat er een duidelijk beeld ontstaat voor de ouders wat er mogelijk aan gedaan kan worden en ze een goede beslissing kunnen nemen welke behandeling hun kind moet krijgen.”

 

Annemarie van Tiel – communicatie- en projectmedewerker

Annemarie-van-Tiel “In 2008 verloor mijn zoon langzaam zijn visus vanwege de resteffecten van het Stevens Johnson Syndroom (SJS). Als geen ander weet ik dat je als ouder online zoekt naar alle mogelijke informatie en ervaringsverhalen van anderen.

Mijn speerpunt? Vereniging OOG in OOG online goed vindbaar, bereikbaar en toegankelijk maken voor iedereen die opzoek is naar informatie en lotgenotencontact. Als bureaumedewerker zet ik mijn ervaring en kennis heel graag in voor OOG in OOG!”