Lotgenoten Contactdag wordt verplaatst naar 24 oktober 

Het bestuur van Vereniging OOG in OOG heeft besloten om de Landelijke Contactdag die gepland stond voor 25 april  te verplaatsen naar 24 oktober 2020.

 

Algemene Ledenvergadering gaat online wel door op zaterdag 25 april

De Algemene Ledenvergadering dient echter wel door te gaan. Deze afspraken staan in de statuten van onze vereniging én de subsidiegever eist dat de ALV bij patiëntenbelangenverenigingen voor 2 juni van ieder jaar heeft plaatsgevonden.

Wij onderzoeken hoe we op 25 april een online vergadering met onze leden kunnen houden. Wil je de ALV thuis achter je computer bijwonen? Stuur dan een mail naar info@ver-ooginoog.nl. Wij houden je dan op de hoogte over hoe je hieraan kunt deelnemen.

We wensen je sterkte, gezondheid en bescherming toe voor de komende periode. Mocht je vragen hebben of gewoon behoefte hebben aan contact? De regionale contactpersonen zijn altijd telefonisch en via de e-mail bereikbaar. Misschien spreken we elkaar online op 25 april of ontmoeten we elkaar op 29 augustus bij de viering van ons 10-jarig Jubileum. Reserveer je ook 24 oktober a.s. alvast in je agenda?

 

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf.

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur en medewerkers Vereniging OOG in OOG

 

 

Bereikbaarheid Ocularisten

De afgelopen dagen ontvingen wij veel vragen van leden hoe de ocularisten omgaan met het coronavirus. Maaike heeft  onderstaande informatie (op alfabetische volgorde) verzameld. Mocht je een afspraak bij een van de ocularisten hebben, dan adviseren wij om vooraf de informatie op hun websites te checken. Voor iedereen geldt: Ben je verkouden, heb je koorts of ben je ziek? Neem dan alleen telefonisch contact op.

Frédérique Bak                                 www.kunstogen.nl

Frédérique meldt in haar voicemailbericht zij dat ze vanaf maandag 23 maart, 9 uur weer telefonisch bereikbaar is. Op haar website vind je de volgende informatie: op een aantal locaties in Nederland en in Den Haag vinden de spreekuren weer plaats. Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: 070 – 449 08 10. Of mail naar: administratie@kunstogen.nl

Haags Kunstogen Laboratorium    www.kunstoog.nl

De praktijk van Axel Franken is gesloten. Axel overlegt met zijn team over de verdere voortgang. Alle afspraken zijn tot 6 april in elk geval afgezegd. Kunstogen, die nog in bewerking zijn, worden afgemaakt en per post toegezonden. De praktijk is telefonisch bereikbaar via telefoon: 070-345 12 93 of mail naar info@kunstoog.nl

Jelmer Remmers in Grou                 www.remmersocularist.nl

Jelmer Remmers heeft in principe zijn praktijk tot en met 3 april op de locaties AMC en VUMC gesloten. Voor dringende zaken is het mogelijk zijn praktijk in Grou te bezoeken. Tijdens de behandeling worden de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen (mondkap en handschoenen). Wil men de prothese laten polijsten, dan kan dat per aangetekende post. Voor overleg blijft Jelmer bereikbaar op 0623 476 402.

Firma Müller                                       www.muellersoehne.com

Volgens het antwoordapparaat is de Firma Müller op de volgende tijden telefonisch bereikbaar:

  • maandag >> 14.00 tot 17:00 uur
  • woensdag >> niet bereikbaar
  • dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Tel: 035 695 03 84

 

Wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse Online nieuwsbrief