Jaarverslag 2021 verschenen

2021 was een bijzonder, hybride jaar

 

Het jaar 2021 stond – net als 2020 – grotendeels in het teken van de coronapandemie. Desondanks is het gelukt om nog drie fysieke lotgenotencontactbijeenkomsten te organiseren.

In het jaarverslag 2021 (hier te downloaden) tref je een weergave aan van de doelstellingen en structuur van onze organisatie. We beschrijven alle activiteiten die in het jaar 2021 hebben plaatsgevonden en geven financiële verantwoording. De vereniging is ten opzichte van 2020 met een record aantal van 52 nieuwe leden gegroeid en telde eind december 287 leden!

Verder in 2021…

… is de website verder verbeterd. Het uitgebreide nieuwsmagazine Oog in Oog verscheen weer drie keer en onze digitale nieuwsbrief werd ontvangen door steeds meer geïnteresseerden. Veel aandacht ging dit jaar ook uit naar de belangenbehartiging van onze leden. Op dit gebied werd voor een groot deel samengewerkt met de medewerkers van de Oogvereniging.

Samen met de voorzitter van de Retinoblastoom Vereniging Nederland (RBVN) is onderzocht in hoeverre beide verenigingen intensiever kunnen samenwerken. Na diverse online vergaderingen en het schrijven van een aantal rapporten werd besloten dat de RBVN in 2022 zal integreren in Vereniging OOG in OOG.

 

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie?

Stuur ons een bericht via deze link en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook altijd contact opnemen met een van de regiocontactpersonen of bureaumedewerkers bij jou in de buurt.