Familiedagvkt

Familiedag op 1 oktober as.

Op zaterdagmiddag 1 oktober a.s. zijn de jongste leden met een oogprothese of die zien met één oog van harte welkom op onze Familiedag in Amsterdam. Uiteraard samen met hun (groot)ouders en broertjes/zusjes. We bieden dan een informatief programma voor de (groot)ouders en … een educatieve, sportieve, creatieve en ontspannende middag voor de kinderen.

Een klein voorproefje van onze vijfde Familiedag:

  • Een uitgebreid programma voor de kinderen in het VUmc Kinderstad.
  • We starten gezamenlijk met een overheerlijke lunch zodat we weer kunnen bijpraten met elkaar.
  • Hierna volgt voor de volwassenen informatieve lezingen van o.a. Dr. Hartong, oculoplastisch/orbita (ooglid/oogkas) specialist.
  • De kinderen kunnen zich (begeleid door vrijwilligers) vermaken in Kinderstad. VUmc Kinderstad is een grote speelstad van 820m² op de 9e en 10e verdieping van het ziekenhuis waar kinderen kunnen doen wat ze het liefst doen: spelen!

Na de lezingen gaan de volwassenen richting Kinderstad en sluiten we gezamenlijk af.

Dit gaat weer een fantastische middag worden voor jong en oud! Dus blokkeer 1 oktober alvast in jullie agenda! We vragen een kleine eigen bijdrage van €15,- per deelnemende familie. Aanmelden kan al via onderstaand formulier! 

Machtiging

  • Hierbij geef ik Vereniging OOG in OOG toestemming voor automatische incasso.
  • Als je het niet eens bent met de afschrijving dan heb je 8 weken de tijd om jouw bank te vragen het bedrag terug te storten. Wil je de machtiging stoppen? Geef dit door via de e-mail of de telefoon.