Anja_Gevoel_website

Anja Gevoel is nieuw bestuurslid bij Vereniging OOG in OOG

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is mevrouw Anja Gevoel door de leden verkozen tot algemeen bestuurslid. Het bestuur en de medewerkers van Verenging OOG in OOG zijn verheugd dat Anja het bestuur komt versterken en zich wil inzetten voor onze vereniging en voor de belangen van onze leden. 

Anja vertelt graag haar achtergrond en waarom zij zich voor onze vereniging wil inzetten. Anja: “Al vanaf jonge leeftijd had ik veel problemen met mijn rechteroog, wat in 2016 resulteerde in een evisceratie van mijn oog. Sindsdien behoor ik ook tot de groep mensen met een oogprothese. In het ziekenhuis probeerde ik zoveel mogelijk informatie te vergaren over de wereld rondom oogprotheses en dergelijke.

Zo kwam ik terecht bij Vereniging OOG in OOG. Na mijn aanmelding als lid ontving ik een aantal magazines van de vereniging. Het voelde als een warm bad om deze te lezen. Ik was blij met alle duidelijke informatie en belevingen van lotgenoten. Het was voor mij dan ook al snel duidelijk dat, toen er een vacature binnen het bestuur ontstond, mij daarvoor aan te melden.

Het is prettig om ervaringen te delen en er te zijn voor mensen die hetzelfde meemaken. Daarnaast vind ik het erg interessant en leerzaam om mee te kunnen denken in allerlei processen rondom het behartigen van belangen van onze doelgroep en lotgenoten.  Ik ervaar het bestuur als zeer betrokken en daadkrachtig in allerlei contacten zoals bijvoorbeeld met de ocularisten en oogartsen. Helaas kan ik het werk wat ik deed niet meer doen. Het is extra fijn om voor Vereniging OOG in OOG toch mijn steentje bij te kunnen dragen”.